O nama

minus

Disk-radovi na visini

Specijalizirano smo poduzeće iz Zagreba koje u svom sustavu ima opremu visoke kvalitete te se bavi najamom dizalica visine 22m za dva djelatnika i alat za izvedbu svih vrsta građevinskih radova. Po pristupačnim cijenama dajemo u najam dizalice visoke kvalitete na području Zagreba, Zagrebačke županije a po dogovoru i šire te učestvujemo u izvedbi građevinskih projekata visokogradnje. Ako trebate visinske radove, popravke krovišta, postave limarije, sanacije fasada te završne građevinske radove, kontaktirajte naše iskusno poduzeće te vam jamčimo kvalitetu, brz prijevoz mehanizacije i poštivanje vaših želja i novaca. Kontaktirajte nas!

Vizija nam je biti pouzdan partner koji primjenjuje najviše standarde poslovanja i osigurava najveću kvalitetu usluga . Jamčimo vrhunsku opremu po pristupačnim cijenama!

U ponudi imamo tri dizalice radne visine od 22m, od toga jedna sa mogučnosti rada na elektroničko napajanje te jednu dizalicu od 16m.

Cijene uvelike ovise o težini i količini radova te o uloženom vremenu našeg stručnog tima. Kontaktirajte nas! Sigurni smo da ćemo Vas uputiti u pravom smjeru.

Imate pitanja?

Slobodno nas kontaktirajte, odgovorit ćemo Vam na sva vaša pitanja.

Naslovna-1

Obratite nam se s povjerenjem!

DISK-RADOVI NA VISINI specijalizirana je tvrtka koja posluje već 15 godina u Zagrebu kao jedna od vodećih u radu na visinama kao i najmu naših vozila s dizalicama. Obratite nam se s povjerenjem, naši djelatnici rado će Vas upoznati s opremom, pomoći Vam pri odabiru ili pružiti savjet. Zadovoljstvo klijenta uvijek nam je na prvom mjestu.

  • Visoka kvaliteta radova i opreme
  • Vrhunski tim djelatnika
  • Zadovoljstvo klijenata

Slobodno nam se obratite!

...

Adresa:

Josipa Slavenskog 4, 10110, Zagreb

Email:

info@disk-zg.hr​

Fax:

+385 (1) 777-3284

Telefon:

+385 (1) 777-3284

Mobitel:

+385 99 6506 500

+385 98 2301 64

Disk-radovi na visini logo

Specijalizirana smo tvrtka koja se bavi raznim radovima na visini te najmom dizalica. Svakom poslu pristupamo ozbiljno i precizno. Obratite nam se s povjerenjem!